Egyéb helyszínek a tengerparton

Tengerparti esküvők nyílt helyszínen – romantikus, hangulatos helyszínek, gyönyörű dekorációk* lehetőség

Városházi tengerparti helyszín egy hagyományos és elegáns hely Ayia Napa tengerparti oldalán. Az esküvői helyszín közel van a kikötőhöz, kilátással a Földközi-tenger vizére. Ez egy egyszerű, rusztikus fából készült pavilon, pár lépésre Ayia Napa vízpartjától.  A párnak lehetősége lesz arra, hogy a naplemente alatt fogadja a fogadalmakat. Nincs senki bámészkodó a ceremónia alatt.  

[nggallery id=76]

Kék Lagúna tengerparti helyszín ami egy gyönyörű természeti környezetben van felállítva. Egy festői, stílusos tengerparti  hely. Lenyűgöző tengerparti helyszín az egyedülálló természeti adottságaival, a mély kék tenger és  a tiszta ég alatt. Csodálatos fotók és videók készíthetők. Nincs senki bámészkodó a ceremónia alatt, magánterület.  

[nggallery id=77]

Az esküvői szertartás közvetlenül a homokos tengerparton van tartva. Romantikus, hangulatos homokos helyszínen, háttérben a csillogó kék Földközi-tenger, a végtelen kék ég és az aranyszínű homokos tengerpart. Alkalmas mezítlábas esküvőkre , az abszolút vadregényes és romantikus stílus alkalmazásához.  

Esküvői fogadás / ebéd megrendelhető a közeli tavernában.  A helyszínen nincsenek napozók, de kicsit távolabb napozók és napágyak lehetnek.  

[nggallery id=78]

A helyszín közvetlenül a homokos tengerparton Larnakán található, teljesen elszeparált területen vagy a Larnakán a  molón.  A dekoráció egyénileg megrendelve. Esküvői fogadás, ebéd vagy vacsora a helyszínen.  

[nggallery id=79]

*Fotókon a dekorációk illusztrációk. Dekoráció egyéni rendelés szerint. 

KAPCSOLAT

 

A tájékoztató készítője azaz a  ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus”
Ez a tájékoztató és a weboldalainkon ( esküvőcipruson.com & eskuvociprus.hu )  közreadott leírások és reklámok  a ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” –  és az Anyavállalat jogvédett szellemi terméke, bárminemű másolása, továbbítása és közzététele tilos!

Az irodát az ONPASSIVE Ökoszisztéma rendszeren keresztül működtetjük.
Bővebben
Azonnali kapcsolódás
Hirdetési lehetőségekre