Esküvő ára – alapcsomag

ALAPCSOMAG – HIVATALOS ESKÜVŐHÖZ

 

Kiknek ajánljuk ezt az alapcsomagot? 

Egyéni szervezéshez, ha magatok akarjátok szervezni az esküvőtöket és ahhoz kell egy induló segítség. Ez a csomag a szervezéssel és az adminisztrációval járó teendőt leveszi a vállatokról. 

Tehát olyan párok részére ajánljuk, akik csak az elindulásban, a hivatalos eljárásban kérik a segítségünket. Minden mást egyénileg szerveznek.

 

Mivel kezdődik az esküvő szervezése?  

Mindig megerősített dátummal! Kell egy lefoglalt, visszaigazolt esküvői dátum.

 

Mit kell tenned első lépésben?

Add meg  a kívánt dátumot a házasságkötésre .

Foglald le a dátumot nálunk és megkapjátok az esküvőtök dátumának megerősítését, le lesz foglalva az időpont. Ehhez kell igazítani az összes többi lépést.

 

Mennyibe kerül?

Ennek az egyszeri költség díja: (feltöltés alatt) 

 

Mit tartalmaz az ár ?   

Esküvői szertartásra az időpont foglalását,  megerősített dátumot a szertartásra, Ciprusi hivatalokban a személyes eljárást, a szükséges jogi dokumentumok összeállítást a házassági engedély beszerzéséhez, dokumentumok ellenőrzése és a szükséges hiánypótló dokumentumok listájának összeállítása, házassági engedély beszerzése. 

Így mielőtt Ciprusra érkeztek, előkészíthetitek  azokat a jogi dokumentumokat  amelyeket a városháza igényel. Ezen dokumentumokat eljuttatjátok részünkre e-mail-ben .  Mi a dokumentumokat  helyszínen ellenőriztetjük, amit a Hivatal és jóváhagy vagy elutasít .

Ahhoz, hogy Ne legyen elutasítás ! – a díj tartalmazza a szükséges dokumentációk listájának összeállítását is, és az esetleges hiánypótló dokumentumokat megkérjük Tőletek. Elküldjük  a városházára. Veletek folyamatos  a telefonos konzultációban vagyunk. Tehát minden rendben lesz mire  az esküvőtökre érkeztek. 

 

Milyen más hivatalos költségek lesznek Cipruson? Mivel kell kalkulálni?  

Városházi polgári hivatalos esküvőhöz a kötelező licence díj, a házasság anyakönyvi kivonatnak a hitelesítése a ciprusi minisztérium által  , hitelesített házassági anyakönyvi kivonatnak a postázásának díja.

 

Egyéni díjak lesznek saját beszerzéssel a  csokrok, ruha, fotós, pezsgő az IGEN kimondására stb.

Foglaláshoz kérjük beírni a megjegyzés rovatba, hogy ALAPCSOMAG HIVATALOS ESKÜVŐHÖZ és az esküvő tervezett dátumát. 

Szállásfoglalás is ezen az oldalon lehetséges. Szállásfoglaláshoz  a Cipruson tartózkodás dátumát kell megjelölni az adott pontok alapján. 

FOGLALÁS