Szertartás

Az esküvői szertartás egy formális esemény ,  melynek  formáját a hagyományos szertartás adja. A szertartás vagy ceremónia az ünnepélyes alkalomkor megszabott határozott formák szerinti, a szokásos rendben végzett eljárás.

Az esküvőket akár hivatalos, akár szimbolikus esküvőről van szó , vagy éppen egy megújításos fogadalomtételről , ünnepélyessé , nevezetessé kell tennünk, látványossággal kell ellátnunk, hogy a célját megvalósítsuk.

Az esküvő célja , hogy egy párrá nyilvánítsunk benneteket , akár hivatalosan , akár szimbolikusan amikor újból megerősítitek az egymáshoz való tartozást. Ennek az állítását egy esküvői ceremónia által  fogadjátok meg ,  egy jövőbeli ígérettel, eskütétel keretében.

Az ünnepélyességet az esküvő helyszínének megfelelő kiválasztásával, a dekorációk , virágok, ruhák stílusának összhangjában valósítjuk meg.

A szertartást minden esetben hivatalos Anyakönyvvezető vagy Esküvői Szertartásvezető vezeti le, attól függően , hogy milyen szertartást szeretnétek kérni.

A Szertartásvezetőtök jelen esetben hivatalos, okleveles Szertartásvezető és magyar nyelven szolgáltatja az ünnepélyes  szertartás levezetését.

Hivatalos eküvőnél görög vagy angol nyelvű Anyakönyvvezető vezeti le a ceremónia esküjét , melyet követ egy magyar nyelvű ünnepélyes szertartásvezetés.