Mi  saját magunk akartuk megszervezni az egyszerű esküvőnket. Semmi felhajtás, de a sziget milliője az, ami vonzott minket, hogy a szerelem szigete.  Abban kerestünk segítséget, hogy a szükséges dokumentumokat megcsinálhassuk. Fogalmunk sem volt róla, hogy hol és hogyan fogjunk hozzá. Mit kell csinálnunk, mit kell beszereznünk és hol tudjuk megtartani az esküvőnket.

Kutatni kezdtünk  az interneten, és a google hirdetésekben ráakadtunk  Georginára, aki ajánlott ilyen csomagot.  Az összes terhet levette a vállunkról, minden készen állt, mire megérkeztünk Ciprusra.

Egy nagyon egyszerű  esküvőnk volt a Városházán, de a sziget lágysága, nőiessége és a levegőből áradó finomság, a szerelem illata, az elragadott bennünket.

Ha egyedül szeretnétek megszervezni az esküvőtöket, és ha nem vágytok flancra, akkor ajánlom ezt a lehetőséget. Keressétek Georginát, remekül végzi a munkáját.  Azóta már voltunk mégegyszer nyaralni Georginával és a jövőben is ezt fogjuk tenni. Az a tervünk, hogy minden második évben Ciprusra megyünk romantikázni.