Árak

#Wedding in Cyprus - Esküvő Cyprus by Gina

Ciprusi Esküvő Ára

Copyright©2024 Wedding in Cyprus

 

ESKÜVŐI CSOMAGOK

 

A tengerparti külföldi esküvőszervezés egyik legfontosabb része , hogy olyan ajánlatot válasszunk ki, mely az igényeinknek leginkább megfelel. Ismerd meg csomag ajánlatainkat és találd meg a számotokra leginkább megfelelőt!

 

Kettő fős Polgári / Hivatalos Esküvő
Szervezői Csomag

 

Kinek ajánljuk?  Az Esküvő Cipruson By Gina egyedi csomagját azok számára ajánljuk, akiknek nagyon fontos az egyediség és a professzionális kiszolgálás.
Akik azt szeretnék, ha a nagy napon minden tökéletes lenne és csapatunkkal végig kísérnék a szervezést az első lépésektől kezdve a megérkezésig Ciprusra. Akik szükségét érzik, hogy a hivatalos Ciprusi esküvőjük minden egyes részlete tökéletes legyen.

A csomag foglalható szállásfoglalással és szállásfoglalás nélkül is!

 

 POLGÁRI – HIVATALOS ESKÜVŐ 

MIT TARTALMAZ A CSOMAG ÉS MENNYIBE KERÜL?

Szerezd meg !

 

 Kettő fős Szimbolikus Esküvő
Szervezői Csomag

  

Kinek ajánljuk? Ezt a csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik nem hivatalos esküvőt szeretnének kötni, illetve azok számára, akik szeretnék a már meglévő esküjüket a tengerparton megújítani. Igényfelmérést követően segítünk kiválasztani az ideális helyszínt és szolgáltatókat, elkészítjük a forgatókönyvet, hogy minden zökkenőmentes legyen.

A csomag foglalható szállásfoglalással és szállásfoglalás nélkül is!

 

SZIMBOLIKUS ESKÜVŐ

MIT TARTALMAZ A CSOMAG ÉS MENNYIBE KERÜL?

Szerezd meg ! 

Tanácsadói Csomag

 

Kinek ajánljuk? Ezt a konzultációs csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik egyelőre nem rendelkeznek konkrét elképzelésekkel és szeretnék megismerni a tengerparti esküvők lehetőségeit, a szervezési folyamatok sajátosságait és mindehhez tapasztalt szervezőkkel szeretnének egeztetni, lehetőségeiket felmérni. Szeretnének egy teljes képet kapni arról, hogy miként is zajlik egy tengerparti esküvő, mire számíthatnak a szervezés során.

Mit tartalmaz a tanácsadás? Igényfelmérést, egy 2 órás személyes konzultációt – minta forgatókönyv összeállítása az előzetesen felmért igények alapján – a tanácsadó csomag ára ciprusi esküvőszervezés megbízáskor jóváíródik!

 

MENNYIBE KERÜL A TANÁCSADÁS?

 

 

Ajánlathoz és foglaláshoz szükséges lépések: 

A személyre szóló ajánlat elkészítéséhez kérjük töltsd ki az ajánlatkérő oldalon levő kérdőívet.

 

Ciprusi esküvői program – Copyright ©2024 Wedding in Cyprus

 

A tájékoztató készítője azaz a  ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” Ez a tájékoztató és a weboldalainkon (esküvőcipruson.com & eskuvociprus.hu), közreadott leírások és reklámok  a ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” –  és az Anyavállalat jogvédett szellemi terméke, bárminemű másolása és felhasználása más weboldalakon, saját termékként való megjelenítéshez tilos!