Esküvőszervező

 

A Ti esküvőszervezőtök és Szertartásvezetőtök Georgina Gina  

 

 

Miért szeretném megtartani a Ti esküvőtöket ? Mi a titok ? 

A titkom, hogy profi vagyok. Hogy ez honnan jön ? – képzett és gyakorlott vagyok. Okleveles rendezvényszervező – kulturális  rendezvényszervező -, okleveles esküvőszervező, szertartásvezető és ezt fűszerezve wedding style és fasion protokol szak a végzettségem. 

A hivatásom a szenvedélyemből jön, a lelkemből, a jó és  sikeres házassághoz való kötödésemből . Szeretem az embereket, a házasulandó párokat mert fontos nekem az Ő boldogságuk és a közös életük első napjának kezdete.  Kívánom az Ifjú Párnak, hogy boldog  és tartós házassága legyen. Szívem ügye azon Párok új életének kezdete is, akik nem az első házasságukat kötik. A boldogság első örök emléke és a sikeres házasság belépési pontja a Nagy  Nap, amikor az IGEN kimondása elhangzik és megerősíttetik az, hogy IGEN!  Ez az új kezdet.

Az esküvő napja  a szépség, a gazdagság, a harmónia, az érzelem és az esztétika egyvelege. Igen mondhatjuk, hogy ez egy “kirakat”. Valóban ez egy “kirakat” is lehet, de annak ragyogni kell, hogy emlékezzünk rá és olyan értékes legyen számunkra, hogy az mindig az emlékezetünkben maradjon. 

Így tehát nem titok, hogy a munkám legfőbb értéke a Pár boldogsága a Nagy Nap beragyogtatásával. 

 

Hogyan kezdődött az esküvői pályafutásom ?

2004-ben kipattant egy ötlet a fejemből, hogy mért is nem csinálhatnánk magyaroknak is esküvőket Cipruson, az egyetlen szerelem szigetén a világon. Cipruson nagy hagyománya van az esküvőknek. Az esküvő egy szent dolog ezt tartja a hagyomány nálunk. Ennek értelmében gyönyörű esküvőket tartanak és mindent beletesznek ennek a Nagy Napnak a szentélyére. Ez a hozzáállás késztetett arra, hogy tegyem szentté én is az ifjú pár esküjének napját vagy a házasok ismételt esküjének napját.

Így elkezdtem az esküvők témakörét kidolgozni, feldolgozni és így állítottam elő egy értékes végterméket. Három évi munkám fekszik az előkészületekben. 

2007-ben meg is tartottuk az első esküvőt egy magyar párnak. Ez egy újdonság volt, mivel az egyedüli iroda voltunk ebben az időben, aki magyaroknak szervezett Cipruson esküvőt .

 

Ki vagyok én?

28 évig foglalkoztam utaztatással és 15 éve kezdtem el az esküvőkkel foglalkozni.  A titkom, hogy profi vagyok.

Hogy ez honnan jön ? – képzett és gyakorlott vagyok. Okleveles rendezvényszervező – kulturális  rendezvényszervező -, okleveles esküvőszervező, szertartásvezető és ezt fűszerezve wedding style és fasion protokol szak a végzettségem. 

Magyarul is beszélek, de Cipruson élek és ciprusi állampolgár vagyok.  Így jól ismerem a ciprusi embereket, a helyi szokásokat. Az irodánk 38 éve van a piacon, így nagy kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

Az első magyar esküvő nagyszerű élmény volt számomra látva az Ifjú Pár örömét és ezután jöttek sorban az esküvői felkérések.  Azóta már minden párnak van kicsi gyereke, többen voltak közülük azóta is Cipruson. És mondhatnám nincs annál csodálatosabb érzés mint amikor újból látom azokat a párokat akiket én indítottam el ezen a  csodálatos és örökké tartó napon. Amikor ölelem a gyereküket, látom a boldogságukat – és ez megéri!

Ajánlom Nektek, hogy kössetek házasságot Cipruson, mivel ez az esküvők egyedülálló helyszíne, – a szerelem szigete. Azonkívül egy esküvő a szerelem szigetén ami a tengerparton, nászúttal egybekötve  , repülővel utazva egyedülálló, gyönyörű és nagyon gazdaságos megoldás.

Ezen a weboldalon sok hasznos információt lehet találni a ciprusi esküvőkkel kapcsolatosan.  Kérhettek hivatalos polgári és egyházi esküvőt, szimbolikus esküvőt, fogadalomtételre igényt, nászutas ajánlatokat és sok sok kiegészítő szolgáltatást. 

A ciprusi esküvők a nászúttal együtt kombinálhatók, így szállást, ellátást is vagyis teljes körű szolgáltatást nyújtani tudom. 

Hozzatok egy jó döntést  és gyertek  ! Jó helyen foglaltok, jó hely lesz a választásotok. A Ti esküvőtök is lehet ezen az egyetlen szerelem szigetén – Cipruson .

KAPCSOLAT