Esküvőszervező

Esküvőszervező

Esküvő Cipruson By Gina – Copyright ©2024 Esküvő Cipruson

A ciprusi esküvői programunk – Copyright ©2024 Esküvő Cipruson védett szellemi termék.

Kik vagyunk?

Gina

Dóri

Gina mint ciprusi állampolgár, helyi lakos 2004 óta dolgozott  online. Rendezvényeket, esküvőket 19 éve szervez Cipruson.  Az első magyar esküvőt Cipruson 2005-ben szervezte  a magyar párok részére.  

Ettől kezdve szép lassan elterjedt a magyar irodák által is, hogy az Esküvő Cipruson egy nagyon jó ötlet .

Dóri 2019 óta szervez esküvőket Magyarországon, és most már Gina szárnyai alatt Cipruson is.

Mind a ketten okleveles rendezvényszervezők – kulturális  rendezvényszervezők -, okleveles esküvőszervezők, szertartásvezetők vagyunk.  Gina  wedding style és fasion protokoll szakon is végzett, Dóri pedig esküvői divat továbbképzésen.  

 

A hivatásunk  szenvedélyből jön,  a jó és  sikeres házassághoz való kötődésünkből. 

Nincs nyelvi akadály velünk, a hivatalos ügyeket is a legprecízebben intézzük.

Gina mint ciprusi hölgy ismer minden helyet Cipruson , hiszen otthon van , Ciprus a második hazája. Ennek értelmében életre szóló élményt tudunk nyújtani a tervezéstől a megvalósulásig .

 

Esküvő Cipruson – tengerparti esküvő

Az esküvő Cipruson, nyaralás is egyben. Gyönyörű tengerparti esküvői helyszínek vannak Cipruson. Minden megvalósítható amit csak akarnak a párok. Cipruson az év bármely napján megházasodhattok a meleg éghajlatnak köszönhetően.  

Cipruson nagy hagyománya van az esküvőknek. Az esküvő egy szent dolog ezt tartja a hagyomány Cipruson. Ennek értelmében gyönyörű és gazdag esküvőket tartanak a ciprusiak és mindent beletesznek ennek a Nagy Napnak a szentélyére. Ez a hozzáállás késztetett bennünket is arra ,  hogy  szentté  kell tennünk a magyar párok részére is    „Eskü”  napját .

Az Esküvő Cipruson By Gina – Copyright ©2024 Esküvő Cipruson weboldalon sok hasznos információt lehet találni a gyönyörű tengerparti ciprusi esküvői helyszínekkel és a ciprusi esküvőkkel kapcsolatosan.  Kérhettek hivatalos polgári esküvőt, szimbolikus esküvőt, fogadalomtételre igényt, nászutas ajánlatokat és sok sok kiegészítő szolgáltatást. 

A ciprusi esküvők a nászúttal együtt kombinálhatók, így szállást, ellátást is, vagyis teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.  

A tengerparti esküvő előnyei

Számos előnye van annak, ha esküvőt Cipruson tartjátok; a lista élén természetesen évi közel 300 napsütéses nap áll, így szinte garantált, hogy a nap sütni fog a nagy napon! Az otthoni , Magyarországom szervezett esküvő megterhelő lehet anyagilag .  Csapatunk készen áll arra, hogy gondoskodjon helyettetek a szükséges papírmunka megszervezésétől, a fontos extrákig, mint például a virágok, fotózás, szállítás, haj- és szépségápolási kezelések, fogadások, sőt a legény- és leánybúcsúk is, mindezt egy otthoni esküvő töredékéért! 

Szóval tudjuk, hogy sok cég kínál esküvőket Cipruson. De!  mitől olyan különleges az “Esküvő Cipruson By Gina”? A különlegesség abból ered, hogy sok évtizedes tapasztalattal rendelkezünk esküvők szervezése terén, és sok más céggel ellentétben mi gondoskodunk az esküvői nyaralás minden aspektusáról, beleértve a fantasztikus szállásválasztékot, nektek és vendégeiteknek. Reptéri transzfereket és autóbérlést, fakultatív kirándulásokat és mindent, a legapróbb részletekig szolgáltatni tudunk. 

Csapatunkról a legfontosabb tudni azt, hogy helyiek is vagyunk, és tanácsot adunk a látnivalókról, a legjobb éttermekről és bárokról, valamint bármi másról, amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki tartózkodásából. Büszkék vagyunk a teljesen személyes szolgáltatásra is, és készséggel állunk a rendelkezésetekre, és gondoskodunk arról, hogy minden tökéletes legyen a ti különleges napotokon. 

Ciprus 200 országból várja a párokat !

 

Vállalkozásunk az #ONPASSIVE Ökoszisztéma – #ONPASSIVEBusinessSolution – #ONPASSIVEWedding – alapján kezdett el működni.

Szlogenünk: #WinWithONPASSIVE 

KAPCSOLAT