Külföldi esküvő

Ne bonyolódjatok bele magán szervezésekbe és egyéb nem jogi háttérrel rendelkező szervezők által hirdetett esküvőszervezésekbe !

 

A külföldön tartandó esküvők szervezése Cipruson irodánk által teljes jogi háttérrel biztositott.

Igy hát röviden az esküvő szervezéséről:

Tengerparti Esküvő – Esküvő Cipruson  a szerelem szigetén a tenger partján Ciprus, mint külföldi esküvői helyszin

 

Nektek ajánlom Ciprus partjait  ha egy igazi, szerelem megerősítő esküvő az álmotok. Számotokra  a különleges esküvő először is a különleges külföldi helyszínt jelenti. Egy olyan helyet, ahova mindig is szerettetek volna eljutni, amiről mindig is csak álmodoztatok. Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és sokat spórolhattok amellett, hogy igazi, maradandó élményekkel térhettek haza.

Ciprus egy sziget a Földközi – tenger közepén.  Nincs a világon még egy mitológiai helyszín, egy sziget a tenger közepén, ami a szerelem szigete lenne. Európában és egyben ezen a Bolygón Ciprus az egyedülálló sziget a világon, ami a szerelem szigete. Lehet bárhol az esküvőd, akár Thaiföldön, Bahamákon, Miami Beach-en Jamaicán, – de a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.  

Az év bármelyik napján megházasodhattok, mert mindig süt a nap és meleg van.  Fehér homokos a tengerpart, pálmafák, vízesés, jacht…és amit csak akartok.

Cipruson a ragyogás beköltözik a   lelketekbe.  Van úgy, hogy  észre sem veszitek mikor fogott úgy igazán lángot szívetekben  a szerelem. Van úgy, hogy erősítésként csak egy kellemes, borzongató hangulat melengeti a lelketeket és csak később döbbentek rá, hogy a mindent elsöprő érzés szenvedéllyé erősödött bennetek.

 

Igy hát, nincs még egy másik szerelem szigete a földön.

A szerelem szigete az összes varázsával együtt csak Ciprus szigete a Földközi – tenger közepén.

Ez az egyedülállósága és a vonzó ereje a Földön, – a Cipruson tartandó esküvők igényére.

 

Az év bármelyik napján megházasodhattok, mert mindig süt a nap és meleg van.  Fehér homokos tengerpart, pálmafák, vízesés, jacht…amit csak akartok.

Az esküvőt követően meg is kezdhetitek a nászutatokat. Az esküvő másnapján a  szobátokba viszik a pezsgős reggelit és mint a királyok fogyasztjátok el. Ezek vissza nem térő pillanatok az életetekben, így ehhez mindent megkaptok.

Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is!

Az éghajlat csodás és egész évben süt a nap és meleg van.

Cipruson a helyszínt Ti  választjátok meg.

Ne habozzatok ! Gyertek a szerelem helyszínére és kössetek örök hűséget egymásnak Cipruson.

Várunk benneteket!

KAPCSOLAT