Fotós

eskuvocipruson.comProfi fotósotok Cipruson  a profi esküvői képekhez és videóhoz Marios Nicou  lesz, – aki egy fiatal  igazi tehetség. Filmkészitő, fotós, videó készitő, videó szerkesztő, hangmérnök, zeneszerző, énekes, fotós és számítógépes szakember.  Ő dolgozik velünk együtt az esküvőkön a fotó és videó készítésben. Az igazi szenvedélye a zene, számítógépek, a fotózás és a film készítés .

Egy igazi befutott művész. Már 7 éves kora óta hajlott a tánczene és a pop irányában. Majd elkezdte gyermekkorban  a zene elméleti leckéket valamint zongora leckéket.

15 évesen elkezdett dolgozni mint DJ különböző klubokban. Ez arra késztette Őt, hogy mélyebben nézzen bele a zenébe.  Időnként játszik különböző jól ismert klubokban Cipruson, mint a Basement, Cheers, Crazy Papagájok, The New Inn és a régi Galatex. Majd zenéket kezdett el irni. Aztán találkozott George Mdbwho -al aki segített neki szinte teljes mértékben.

2003 –  2007-ben dolgozik a Capital TV-ben, mint egy videó szerkesztő és hangmérnök, ahol megtanult mindent a televízió fogásról.

2008-ban úgy döntött, hogy Londonba költözik, hogy tanulmányokat folytasson  a Kingston Egyetemen, ahol specializálódott Music Technology -ra. Hires professzorok tanitották meg neki mindent.

2011-ben visszatért Ciprusra, ahol megalapította saját szakmai és teljesen felszerelt stúdióját, és létrehozta a saját márkanevét NGS (New Generation Sound).

Ezt a márkát már forgalmazzák.  Az első hivatalos albuma Orange világ, a rádió FM, Anthony Victoros, Harriet Victoros aka Nia, Marcie Joy, Kon Cept, Dj Nicky P, Lady Ava, Marianna Pieretti, Ana, Andre Van Chris, Stella Esmeralda, Louis Georgiou, George Mdb, DJ-kor és sok más.