Esküvő foglalása

Ezt az oldalt azért jelenítjük meg, mert sok a zavaros elképzelés egy külföldön tartandó esküvő lefoglalásával kapcsolatosan.

Olyan kérések érkeznek hozzám, hogy :

„ Érdeklodnenk a ciprusi eskuvo arairol!  2019.en majusaban szeretnenk es felpanzios ellatassal! „

„Árajánlatot szeretnék kérni esküvő megszervezésére.„

Ajánlatot kérek ciprusi esküvő lebonyolítására, 10 napos ott tartózkodásra két fő részére.„

 

„Ciprusi eskuvo erdekelne,a helyszinek es az arak alapjan.„

 

A külföldön tartandó esküvő lekötése, kiválasztása, tervezése semmivel sem bonyolultabb, semmiben sem különbözik egy Magyarországon tartandó esküvőtől. A menet ugyan az.

Így ha érdeklődünk természetesen tudnunk kell, hogy mit és hogyan szeretnénk, mi a pénzügyi  keretünk amit az esküvőre és a  nászútra tudunk áldozni. Mit akarunk pontosan, – ezt kell tükröznie a kérésünknek. 

Mi abból indulunk ki, hogy az esküvő egy életre meghatározó és egyszer köttetik. Valahol a babona szerint olyan lesz a házasságunk amennyit beleteszünk már a kezdetektől.

Egy esküvő mindenhol és minden körülmények között az időpont kiválasztásával kezdődik. Majd a helyszín megválasztása következik. Így sorrendben az időpont lekötése és az extrák kiválasztása történik.

Egy külföldön tartandó esküvő annyiból gazdagabb, hogy rögtön a nászút is meg van határozva és a helyszínnel egyedivé és varázslatosabbá tudjuk tenni.

Így valósulnak meg az álmok és az esküvő olyan lesz amilyenre megálmodtátok. Az extrák kiválasztása könnyen fog menni, legyen szó a tortáról, a virágokról és a csokorról, az asztali dekorációról, fotókról és videóról, a menyasszony sminkjéről  vagy akár az ékszerekről. A lehetőségek száma végtelen : a virágoktól a ceremónia stílusán át az utolsó kis részletet is Ti határozhatjátok meg.

Véglegesíteni kell az összes részletet az esküvő szervezőtökkel.

 

CIPRUSON EGZOTIKUS CIPRUSI ESKÜVŐK KÖTTETNEK

Esküvő egy gyönyörű és egyedülálló szigeten, a szerelem szigetén Cipruson van.

Gyönyörű helyszínek és örök élmény.

Egy külföldi esküvő, úgy, ahogy elképzelted? Igen ez már lehetséges, minden éppen úgy történik, ahogy Ti kitaláljátok.   

Legyen ez a nap a Tiétek – könnyedén megtehetitek ezt azzal, hogy egyedivé teszitek és részt vesztek minden részletkérdés eldöntésében már a kezdetektől.

KAPCSOLAT