Dekoráció

Stílus, egység, harmónia……..

Amennyiben ezek a szavak jellemzik az esküvői dekorációkat, úgy nyert ügyetek van, mert így egy igazán harmonikus és emlékezetes környezetben  élitek át ezt az igazán különleges és megismételhetetlen napot. A tökéletes eredmény eléréséhez érdemes fontolóra vennetek, hogy a dekorációra nem szabad spórolnotok.

Tengerparti esküvő helyszínére különböző dekorációra lesz szükségetek. A dekoráció egyénileg megrendelve. Mindig van egy alap dekoráció és azt lehet gazdagítani extra virágokkal.

Bevonuló szőnyeg, virágszirmok a szőnyegre, főasztali gyönyörű virág dekoráció,  ami az egész asztalt és megjelenést már önmagában is kialakítja, vagy székekre virágdíszek és egyéb apró virágdekorációk, amik a stílust megadják és abszolút elegánssá és méltóvá teszik a területet egy ilyen életre szóló eseményhez. A virágok nagyon tudnak emelni egy helyszínen és hangulaton.

Különlegessé tehetjük a ceremónia  asztalt is. A virág nem csak a megszokott csokor formájában kerülhet a ceremónia asztalra.  Megengedhetők a virágok elhelyezése egy különleges csipke tartóban is. 

 

Így tehát, ha valami különlegeset álmodtál, mindössze annyit kell tenned, hogy oszd meg velünk az ötleteidet. Nekünk tapasztalatunk és hálózatunk van egy testre szabott helyszíni dekorációs csomag összeállításához. Kezdve a Ti általatok választott színsémával és az általatok elképzelt költségviselési lehetőséggel.  A Ti  költségvetésekkel  összhangban létrehozzuk és javasoljuk a virágok, szalagok, gyertyák, asztali díszek összeállítását kedvezményes csomagokban.

A veletek való szoros kommunikációval mindent elrendezünk  a helyszínen, hogy minden készen álljon mire jöttök.  Mindössze az esküvői ruhád hozzad magaddal és a nászutas ruhákat.

 

Asztali dekorációk

[nggallery id=4]