Mitológia valósága – Ciprus

#Wedding in Cyprus - Esküvő Cyprus by Gina

A ciprusi kultúra vagyis a szellemi értékek összessége, a ciprusi társadalom, a ciprusi közösség életmódja, életfelfogása, szokásai, a hétköznapi munkájukban alkalmazott módszerei mind árasztják a szerelmi mitológia fontosságát. Ez megnyilvánul a ciprusi emberek lelki és szerelmi életében, a figyelmes hozzáállásukban  és a magatartásukban.

A mitológia és a valóság együtt teszik egyedülállóvá  az esküvődet Ciprus szigetén. 

Mért is hangsúlyozzuk ezt? Mért is van nagy ereje és fontossága egy mitológia helyszínnek? Mért Esküvő Cipruson ? 

A kultúra bölcsője, a szellemiség eredete, származása ahonnan a dolog kezdődött  az oktatásunk szerint az ókori Görögország, melyet az  ókori mitológia ír le számunkra. A mitológiának ereje van .

Az ereje abból ered, hogy ez egy világnézet, a hősmondák világnézete, amelyben egy nép kultúrája gyökerezik.

Olyan történetek, amelyeket egy bizonyos kultúra igaznak hisz, ami magyarázatot ad az univerzum és az emberiség természetére .

Minden nép büszke az ősi mitológiájára, mert benne találja meg a szellemi gyökereit.

Ez adja az adott nép életfelfogását, a világról alkotott nézeteit, elképzeléseit. Választ és irányvonalat kap arra, hogy hogyan működik egy személy, egy társadalom és vele együtt mik a természet jelenségei, hogyan vannak és működnek ezek. Majd az ember  hogyan viszonyul ezekhez.

A mitológia egy leírás magyarázatokkal, amelyet aztán egy személy vagy közösség a világ dolgairól magának kialakít. Egy összkép, amiből kiindulva fontos döntéseket hoznak az életükről az adott kultúra alanyai.

Aphrodite a Szerelem és Szépség Istennője a görög mitológia szerint Ciprus szigetén született a tenger vizében. Mikor a partra kilépett, amerre járt a lába nyomán csodás növények és fák keltek ki a földből. Ezeket el is nevezték Ahrodite növényeinek, melyeket alkalmasnak tartanak a szerelmi vágy fokozására. Ezek az afrodiziákumok, mint a kék virágú lótusz, gránátalma, menta stb. Növények azaz a  csodás rózsák, a citromfák, a ciprusi fenyők,  a cédrusok, a mandulafák, a citromfák és a gyönyörű pálmafák árasztják az erotikát. Ciprus növényzete méltó egy Istennő csodálatos szépségéhez, mely fenséges tájképi jelleget ad egyszerre Aphrodite szent szigetének , – Ciprusnak.

Aphrodite tiszteletében örök szerelemben élnek Ciprus szigetén a fák, hű szövetségben bólogatnak egymás felé a pálmafák, a nyárfák ágaival összeölelkeznek  a platánokkal és az égerfák az égerfákkal súgnak össze. Ez egy harmónia egy különös életkép a szigetről.

Így a ragyogás beköltözik az emberi  lélekbe.  Van úgy, hogy a szerelmesek észre sem veszik mikor fogott lángot szívükben a szerelem. Van úgy, hogy csak egy kellemes, borzongató hangulat melengeti a lelküket és csak később döbbennek rá, hogy a mindent elsöprő érzés szenvedéllyé erősödött bennük.

Így hát nincs még egy másik szerelem szigete a földön. A szerelem szigete az összes varázsával együtt Ciprus szigete a Földközi – tenger vizében.

Egyedülállósága és  vonzó ereje van a  Cipruson tartandó esküvőknek. Így van tehát értéke annak, hogy  ESKÜVŐ CIPRUSON !

A mitológia és a valóság együtt teszik egyedülállóvá  az esküvődet  . Ne habozz  ha külföldi esküvői helyszínt keresel, ha a legszebbet és a legmaradandóbb helyszínt keresed akkor jól választasz. Várjuk a megrendelésedet, hogy a Te esküvődet is varázslatossá tehessük. Esküvő Cipruson a Te álmaid helyszíne .

Hivatalos esküvőket foglalhatsz  a  tengerparton, foglalhatsz nagyon egyedi szimbolikus esküvőket,   foglalhatsz szállást a legszebb szállodákban, kérhetsz nászutas ajánlatokat, nászajándékot vásárolhatsz a szeretett Ifjú Párnak.  Bő választékkal várunk benneteket. 

A tájékoztató készítője azaz a  ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” Ez a tájékoztató és a weboldalainkon (esküvőcipruson.com & eskuvociprus.hu), közreadott leírások és reklámok  a ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” –  és az Anyavállalat jogvédett szellemi terméke, bárminemű másolása és felhasználása más weboldalakon, saját termékként való megjelenítéshez tilos!

Az irodát az #ONPASSIVE Ökoszisztéma rendszeren keresztül működtetjük.
Bővebben
Azonnali kapcsolódás
Hirdetési felületek