Nászajándék

NÁSZAJÁNDÉK 

Nyár az esküvői szezon évszaka és a legtöbben a nyári hónapokban mondják ki a boldogító igent.

 

Van úgy, hogy a hozzátartozóknak gondja adódik abból, hogy milyen ajándékot adjanak az ifjú párnak?

Megoldás a nászajándékra 

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, ráadásul az érte kifizetett összeg is nagyban függ attól, hogy milyen helyszínt választunk, hány embert hívunk meg a lagziba. Az ügyesebb és szerényebb párok megúszhatják milliós összeg alatt, de ez a ritkábbik eset. Sokan nem akarnak spórolni a nagy napon, így a végösszeg akár 2-3 millió forintra is rúghat.

Egyre gyakoribb, hogy az  ifjú pár egyértelművé teszi a meghívottak számára, hogy pénzt szeretnének kapni nászajándék gyanánt.

Választhatunk egy élményt nyújtó ajándékot a párnak, egy szép utazást, egy szép nászutat. Ez jelenthet egy olyan programot, amiről tudjuk, hogy a menyasszony és a vőlegény szívesen részt venne rajta. Mindenki számára kiváló ajándék lehet a nászút költségeihez való hozzájárulás. Szerencsére az időpontok és a helyszín miatt sem kell aggódnunk. A legszerencsésebb és legszebb helyszín a nászútra a szerelem szigete –  Ciprus.

A meglepetés utazáshoz ajánlunk ajándék utalványokat  .  Az utalványokat a pár bármikor beválthatja irodánkban, tehát utólag is eldöntheti, hogy pontosan mikor utaznak. A legszerencsésebb, ha ezt előre megtervezik és beavatják a párt a tervezett ajándék részleteibe. Így az esküvőt követően meg is kezdheti az ifjú pár a nászutat.

 

Ajándék – nászutas utalványok 

Ajándék utalványok 10 000 – 15 000 – 20 000 – 50 000 ft értékben vásárolhatók.

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

A tájékoztató készítője azaz a  ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus”
Ez a tájékoztató és a weboldalainkon ( esküvőcipruson.com & eskuvociprus.hu )  közreadott leírások és reklámok  a ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” –  és az Anyavállalat jogvédett szellemi terméke, bárminemű másolása, továbbítása és közzététele tilos!

Az irodát az ONPASSIVE Ökoszisztéma rendszeren keresztül működtetjük.
Bővebben
Azonnali kapcsolódás
Hirdetési lehetőségekre