Nászutas ajánlatok

#Wedding in Cyprus - Esküvő Cyprus by Gina

Mért ne lehetne praktikusan megoldani?

esküvő és nászut együtt – nászutas ajánlatok 

nászút az esküvőt követő együttlét, amelyen az ifjú pár, megünnepeli házasságát, életük összekötését, intim és bensőséges módon. A házasságkötés egészéhez tartozik.

A mézeshetek kifejezés régebbi keletű, mint a nászút és inkább az esküvőt követő boldog időszakra utal. Sokan Samuel Johnsonnak, egy XVIII. századi írónak tulajdonítják a fogalmat, akinél a “honeymoon” (mézes hold) a házasságkötést követő első hónap édes időszakát jelentette.

“Érted vagyok, és Te értem vagy
Te értelmet és fényt adsz minden napnak
Szeretlek én és kettőnk dolgán
Nem változtat többé semmi már.” – Thomas Hardy

 

A nászutakat, mézesheteket megfűszerezhetjük különleges stilusú hangulatos szállodai szobával.

A nászutra vagy mézeshetekre érkező párokat a foglalt szállodában érkezéskor finom helyi ciprusi bor várja. Diszítésként gyönyörű virág van elhelyezve a szobában.

Gondoskodunk arról, hogy az utazás valóban nászút, mézeshetek legyen. Irja meg nekünk mi az elképzelése, foglalja le a kiválasztott szállodát nálunk.  Önöknek csak  meg kell érkezniük a szerelem szigetére. Repülőtéren várjuk Önöket .

Nászutas pároknak a lehetséges exkluzív kedvezmények igénybevételéhez a házassági anyakönyvi kivonatának másolatát kérjük. 

Ajánlatkérésnél kérjük a megjegyzés rovatba beírni szíveskedjenek, hogy – Nászút

A tájékoztató készítője azaz a  ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” Ez a tájékoztató és a weboldalainkon (esküvőcipruson.com & eskuvociprus.hu), közreadott leírások és reklámok  a ” Ciprusi Esküvői program”, Copyright ©2024 Wedding in Cyprus” –  és az Anyavállalat jogvédett szellemi terméke, bárminemű másolása és felhasználása más weboldalakon, saját termékként való megjelenítéshez tilos!