Nagy esküvőt szerettünk volna, de külföldön. Ehhez kerestünk helyszínt. Mivel Ciprusról hallottuk, hogy a szerelem szigete, és az egyetlen szerelem sziget a világon, csak ott szerettük volna tartani az esküvőnket. De fogalmunk sem volt róla, hogy hol keressünk erre ajánlatokat. Végül a facebook-on akadtunk rá Georginára.

Megnéztük a honlapját, ami a profizmusról szólt. Egyből tudtuk, hogy őt választjuk. Felvettük vele a kapcsolatot, kaptunk ajánlatot. Nem laci- facáztunk elfogadtuk az ajánlatát. Megszervezte az utazásunkat is, szállást is. 45 fővel utaztunk az esküvőnkre, és hát mit ne mondjak ezt soha nem tudtam volna megvalósítani esküvőszervező nélkül. Georgina személyében pedig egy profi esküvőszervezőre találtunk.

Csodálatos esküvőnk volt, és valóban vendég voltam a saját esküvőmön. Gyönyörű volt az esküvői helyszín, lámpák, pazar dekoráció, luxus csokor, egész napos fotózás, grill parti, két szintes torta, DJ, pezsgő és sok kedvezmény a létszámra való tekintettel.

Nagyon hálásak vagyunk Georginának, nagyszerű ember és közvetlen, kedves és nagyon tudja azt amit csinál. Csak ajánlani tudom Georginát. Keressétek Őt. Azóta már négyszer voltunk Cipruson.